Playlist
Registrar-se
5

Savanorystė

Participar
Visão globalPatentes

Savanorystė

Participar

Sobre

Savanorsytė universitete suteiks tau galimybe sudalyvauti įvairiausiuose universiteto ir jų partnerių renginiuose, konferencijose, mokymuose ar universiteto bendruomenės renginiuose. Čia ne tik prisidėsi prie renginio įgyvendinimo, bet surasi ateities perspektyvoms naudingų kontaktų, bei įgysi naudingos patirties iš įvairiausių specialistų ir t.t.

Get activity badge

Savanorystė Get this badge

Savanorsytė universitete suteiks tau galimybe sudalyvauti įvairiausiuose universiteto ir jų partnerių renginiuose, konferencijose, mokymuose ar universiteto bendruomenės renginiuose. Čia ne tik prisidėsi prie renginio įgyvendinimo, bet ir surasi ateities perspektyvoms naudingų kontaktų, bei įgysi naudingos patirties iš įvairiausių specialistų ir t.t.
Tarefas
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Dalyvauk įvairiuose universiteto renginiuose kaip savanoris ir gauk Savanorystės ženkliuką!
Aprašyk veiklą, kurioje dalyvavai ar dalyvauji, pasidalink savo įspūdžiais ir būtinai pridėk trumpą aprašymą apie tai kokias charakterio savybes, įgūdžius ar kompetencijas išugdei ir/ar sustiprinai ar kokių žinių gavai dalyvaudamas šioje veikloje!
Laukiame tavo laiško su prierašu "Savanorystė" el. paštu karjera@mruni.eu

Ženkliuko išdavimą gali inicijuoti ir veiklos vadovas.
Neformalusis ugdymas
Adicionado à Playlist (0)
Compartilhar:

Organizadores

Mykolas Romeris University
A Badgecraft roda uma infra-estrutura web para Cidades e Regiões de Aprendizagem. O consórcio Europeu desenvolve esta plataforma com o co-financiamento do programa da União Europeia Erasmus+
Plataforma
Alterar idioma:
InícioAtividadesPlaylist