Soittolistat
Rekisteröidy
5

Savanorystė

Liity
YleiskatsausOsaamismerkit

Savanorystė

Liity

Lisätiedot

Savanorsytė universitete suteiks tau galimybe sudalyvauti įvairiausiuose universiteto ir jų partnerių renginiuose, konferencijose, mokymuose ar universiteto bendruomenės renginiuose. Čia ne tik prisidėsi prie renginio įgyvendinimo, bet surasi ateities perspektyvoms naudingų kontaktų, bei įgysi naudingos patirties iš įvairiausių specialistų ir t.t.

Hanki aktiviteetti-merkki

Savanorystė Hanki tämä merkki

Savanorsytė universitete suteiks tau galimybe sudalyvauti įvairiausiuose universiteto ir jų partnerių renginiuose, konferencijose, mokymuose ar universiteto bendruomenės renginiuose. Čia ne tik prisidėsi prie renginio įgyvendinimo, bet ir surasi ateities perspektyvoms naudingų kontaktų, bei įgysi naudingos patirties iš įvairiausių specialistų ir t.t.
Tehtävät
Tehtävä nro.1
Issued by organiser or scanning QR code
Dalyvauk įvairiuose universiteto renginiuose kaip savanoris ir gauk Savanorystės ženkliuką!
Aprašyk veiklą, kurioje dalyvavai ar dalyvauji, pasidalink savo įspūdžiais ir būtinai pridėk trumpą aprašymą apie tai kokias charakterio savybes, įgūdžius ar kompetencijas išugdei ir/ar sustiprinai ar kokių žinių gavai dalyvaudamas šioje veikloje!
Laukiame tavo laiško su prierašu "Savanorystė" el. paštu karjera@mruni.eu

Ženkliuko išdavimą gali inicijuoti ir veiklos vadovas.
Neformalusis ugdymas
Lisätty soittolistaan (0)
Jaa:

Järjestäjät

Mykolas Romeris University
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
EtusivuAktiviteetitSoittolistat