Playlists
Registrar-se
3

MRU Mokymai

Participar
Visão globalMedalhas

MRU Mokymai

Participar

Sobre

MRU organizuojamų mokymų tikslas – suteikti tam tikros srities žinių, ugdyti gebėjimus. Domiesi tvarumu, o gal nori išmokti teikti pirmąją pagalbą? Pagal savo domėjimosi sritį dalyvauk mokymuose ir įgyk skaitmeninį sėkmingai baigtų mokymų patvirtinimą.

Obter uma medalha da atividade

MRU mokymai Obter esta medalha

MRU organizuojamų mokymų tikslas – suteikti tam tikros srities žinių, ugdyti gebėjimus. Domiesi tvarumu, o gal nori išmokti tekti pirmąją pagalbą? Pagal savo domėjimosi sritį dalyvauk mokymuose ir įgyk skaitmeninį sėkmingai baigtų mokymų patvirtinimą.
Tarefas
Tarefa n.º 1
Emitido pelo organizador ou através da leitura do código QR
Pagal savo domėjimosi sritį dalyvauk mokymuose ir įgyk skaitmeninį sėkmingai baigtų mokymų patvirtinimą.

Įvardink bent 3 veiklas ar mokymus kuriuose dalyvavai, pasidalink savo įspūdžiais ir būtinai pridėk trumpą aprašymą apie tai kokias charakterio savybes, įgūdžius, žinias ar kompetencijas išugdei ir/ar sustiprinai ir/ar gavai dalyvaudamas šiose veiklose!
Laukiame tavo laiško su prierašu "MRU Mokymai" el. paštu karjera@mruni.eu

Ženkliuko išdavimą gali inicijuoti ir veiklos vadovas.
Neformalusis ugdymas
Adicionado à Playlist (0)
Compartilhar:

Organizadores

Mykolas Romeris University
A Badgecraft é a anfitriã desta plataforma e desenvolve-a em conjunto com as principais organizações educativas. O programa Erasmus+ da União Europeia concedeu um cofinanciamento para a construção da primeira versão desta plataforma. Contacto: support@badgecraft.eu.
Plataforma
Alterar idioma:
InícioAtividadesPlaylists