Playlist
Registrati
1

Mentorystė

Partecipa
PanoramicaBadge

Mentorystė

Partecipa

Informazioni

Dalyvauk mentorystės programoje ne trumpiau nei 6 mėnesius ir įgyk mentorystės programos skaitmeninį ženkliuką! Mentorystė – tai mentoriaus ir studento bendradarbiavimas siekiant ugdyti studentą ir parengti jį ateities karjerai. Tai puikus būdas gauti atsakymus į studijų kelyje kylančius klausimus, auginti savo asmenybę ir plėtoti savo gebėjimus.

Ottieni badge per l'attività

Mentorystė Ottieni questo badge

Mentorystė – tai mentoriaus ir studento bendradarbiavimas siekiant ugdyti studentą ir parengti jį ateities karjerai. Tai puikus būdas gauti atsakymus į studijų kelyje kylančius klausimus, auginti savo asmenybę ir plėtoti savo gebėjimus.
Attività
Task n.1
Emesso dall'organizzazione o scansionando il codice QR
Dalyvauk mentorystės programoje ne trumpiau nei 6 mėnesius ir įgyk mentorystės programos skaitmeninį ženkliuką!

Pasidalink savo įspūdžiais ir būtinai pridėk trumpą aprašymą apie tai kokias charakterio savybes, įgūdžius, žinias ar kompetencijas išugdei ir/ar sustiprinai ir/ar gavai dalyvaudamas mentorystės programoje!
Laukiame tavo laiško su prierašu "MRU Mentorystė" el. paštu karjera@mruni.eu

Ženkliuko išdavimą gali inicijuoti ir veiklos vadovas.
Neformalusis ugdymas
Inserito in playlist (0)
Condividi:

Organizzatori

Mykolas Romeris University
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
HomeAttivitàPlaylist