Soittolistat
Rekisteröidy
11

Studentų atstovavimas

Liity
YleiskatsausOsaamismerkit

Studentų atstovavimas

Liity

Lisätiedot

Mykolo Romerio universiteto Studentų atstovybė – turi idėjų, kaip gerinti studentų gerbuvį universitete ar už jo ribų, nori būt išgirstas, atstovauti kursiokus ir išsakyti nuomone įvairiausiose srityse. Tapk studentų atstovu ir būk išgirstas. Atstovauk studentus MRUSA veiklose, auk, tobulėk ir keisk!
Daugiau apie MRUSA: https://www.mrusa.lt/

Hanki aktiviteetti-merkki

Studentų atstovavimas Hanki tämä merkki

Džiugu, jog prisijungei prie studentų atstovavimo universitete ir už jo ribų!
Kartu su MRUSA ženkliuku įgausi šiuos įgudžius: lyderystė, atstovavimas, komandinis darbas, organizuotumas, tikslų kėlimas, kūrybiškumas, darbų delegavimas, planavimas ir laiko valdymas, komunikabilumas ir t.t.

Tehtävät
Tehtävä nro.1
Issued by organiser or scanning QR code
Dalyvauk studentų atstovybės veiklose, garsiai skleisk savo nuomone ir vykdyk atstovybes užduotis, norint įgyti Studentų atstovavimo skaitmeninį ženkliuką!
Aprašyk veiklą, kurioje dalyvavai ar dalyvauji, pasidalink savo įspūdžiais ir būtinai pridėk trumpą aprašymą apie tai kokias charakterio savybes, įgūdžius ar kompetencijas išugdei ir/ar sustiprinai ar kokių žinių gavai dalyvaudamas šioje veikloje!
Laukiame tavo laiško su prierašu "Studentų atstovavimas" el. paštu karjera@mruni.eu

Ženkliuko išdavimą inicijuoja veiklos vadovas.
Neformalusis ugdymas
Lisätty soittolistaan (0)
Jaa:

Järjestäjät

Mykolas Romeris University
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
EtusivuAktiviteetitSoittolistat