Playlists
Registreeri
11

Studentų atstovavimas

Liitu
OverviewMärgid

Studentų atstovavimas

Liitu

Teave

Mykolo Romerio universiteto Studentų atstovybė – turi idėjų, kaip gerinti studentų gerbuvį universitete ar už jo ribų, nori būt išgirstas, atstovauti kursiokus ir išsakyti nuomone įvairiausiose srityse. Tapk studentų atstovu ir būk išgirstas. Atstovauk studentus MRUSA veiklose, auk, tobulėk ir keisk!
Daugiau apie MRUSA: https://www.mrusa.lt/

Get activity badge

Studentų atstovavimas Get this badge

Džiugu, jog prisijungei prie studentų atstovavimo universitete ir už jo ribų!
Kartu su MRUSA ženkliuku įgausi šiuos įgudžius: lyderystė, atstovavimas, komandinis darbas, organizuotumas, tikslų kėlimas, kūrybiškumas, darbų delegavimas, planavimas ir laiko valdymas, komunikabilumas ir t.t.

Ülesanded
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Dalyvauk studentų atstovybės veiklose, garsiai skleisk savo nuomone ir vykdyk atstovybes užduotis, norint įgyti Studentų atstovavimo skaitmeninį ženkliuką!
Aprašyk veiklą, kurioje dalyvavai ar dalyvauji, pasidalink savo įspūdžiais ir būtinai pridėk trumpą aprašymą apie tai kokias charakterio savybes, įgūdžius ar kompetencijas išugdei ir/ar sustiprinai ar kokių žinių gavai dalyvaudamas šioje veikloje!
Laukiame tavo laiško su prierašu "Studentų atstovavimas" el. paštu karjera@mruni.eu

Ženkliuko išdavimą inicijuoja veiklos vadovas.
Neformalusis ugdymas
Lisatud esitusloendisse (0)
Share:

Organiseerijad

Mykolas Romeris University
Badgecraft käitab veebi taristut Õppimise linnade ja regioonide jaoks. Euroopa konsortsium arendab seda platvormi kaasrahastusega Euroopa Liidu programmist Erasmus+.
Platvorm
Vaheta keelt:
KoduActivitiesPlaylists