Playlists
Sign up
1

MRU Kultūra ir menas

Join
OverviewБэйджы

MRU Kultūra ir menas

Join

Content

Mykolo Romerio universitete (MRU) kultūra ir menas apima įvairias veiklas, kurios skatina studentų ir universiteto bendruomenės narių kultūrinį ir meninį tobulėjimą. Šios veiklos yra svarbi universiteto gyvenimo dalis, praturtindamos bendruomenės narių laisvalaikį ir prisidedant prie kūrybiškumo ugdymo.
Aktyviai dalyvauk universiteto kultūros ir meno veiklose, dalyvauk nuo Įvairiausių šokių kolektyvo veikloje ar atrask save teatre, taip pat atstovauk universitetą vokaliniame ansamblyje ar dainavimo studijoje.

Get activity badge

MRU Kultūra ir menas Get this badge

Mykolo Romerio universitetas šiuo skaitmeniniu ženkliuku patvirtina, kad jo gavėja(s):
  • aktyviai dalyvavo universiteto kultūros ir meno veiklose;
  • atstovavo universitetą Kultūros ir meno skyriaus veikloje.
Dalyvaudamas MRU kultūros ir meno veikloje studentas ugdė šias kompetencijas ir įgūdžius:
Kūrybiškumo: skatino kūrybinį mąstymą ir problemų sprendimo įgūdžius;
Bendravimo: viešo kalbėjimo, diskusijos, efektyvus įdėjų perteikimas, atsakomybės;
Emocinio intelekto: empatijos, emocinio jautrumo, gebėjimo suprasti ir išreikšti emocijas;
Viešųjų renginių organizavimo: projektų valdymo, logistikos, viešųjų ryšių ir marketingo įgūdžiu;
Saviraiškos ir pasitikėjimo: išreiškė save, o vieši pasirodymai ir dalyvavimas renginiuose stiprino pasitikėjimą savimi;
Kultūrinio supratimo ir tolerancijos: išpletė akiratį ir ugdė kultūrinį supratimą, sąmoningumą, poreikį socialiai aktyviai veiklai ir toleranciją, kaupė, apmąstė ir įsivertino savo patirtį ir jos sąsajas su bendruomenės kultūriniu gyvenimu;
Socialinės, emocinės ir sveikos gyvensenos: mokėsi panaudoti meną kaip atsipalaidavimo ir emocijų išliejimo būdą, naudojo jį laisvalaikio metu kasdieniame gyvenime, mokėsi savitvardos ir adekvačios emocinės pusiausvyros.
Šį ženkliuką gali inicijuoti gavėja(s), tačiau jį turi patvirtinti veiklos vadovas arba koordinatorius. Šis ženkliukas numato galimybę, kad asmuo gali papildomai pridėti dalyvavimo įrodymus ar pasidalinti savo atradimais renginiuose.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Aktyviai dalyvauk universiteto kultūros ir meno veiklose, dalyvauk nuo Įvairiausių šokių kolektyvo veikloje ar atrask save teatre, taip pat atstovauk universitetą vokaliniame ansamblyje ar dainavimo studijoje. Aprašyk kultūros ir/ar meno veiklą, kurioje dalyvavai ar dalyvauji, pasidalink savo laimėjimais, pasiekimais ir būtinai pridėk trumpą aprašymą apie tai kokias charakterio savybes, įgūdžius ar kompetencijas išugdei ir/ar sustiprinai šios veiklos dėka.
Laukiame tavo laiško su prierašu "MRU Kultūra ir menas" el. paštu karjera@mruni.eu
Ženkliuko išdavimą gali inicijuoti ir veiklos vadovas.
Neformalusis ugdymas
Added to playlist (0)
Share:

Organisers

Mykolas Romeris University
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
HomeActivitiesPlaylists